Nederlands  Engels  Duits

Thierry Sollie

Geboorte datum: 
Woonplaats: Kampen
Ervaring:  6 jaar
Kwaliteiten: waaier rijden vooral in de polder, hardrijder, technisch parcours op de MTB
Doelstelling: beter bergop rijden en harder fietsen in de heuvels

"Ik ben in 2010 weer gaan sporten, eerst met hardlopen en daarnaast ben ik gaan wielrennen. In het begin veel alleen tot ik aansluiting vond met een groepje bij ons in de buurt.

Omdat ik in het verleden aan motorrace heb gedaan, durfde ik al gelijk lekker tussen de wielen te rijden. Het spelletje om de boel op de kant te zetten is prachtig!

Na een aantal cyclo’s te hebben gereden viel mij al snel op dat trainen in de polder die samen gaan met hoge hartslagen , niet de juiste weg is om zo hard mogelijk een cyclo te rijden.

Omdat ik dit jaar ben ingeloot voor de Ötztaller Radmarathon, ben ik gaan zoeken op het internet naar een trainer. ik kwam de naam Alan Smeets meerdere malen tegen en na wat mail wisselingen zijn wij begonnen.

In het begin had ik mijn twijfels,omdat het echt compleet anders trainen is. Maar na een maand bevalt mij het echt heel goed. Alan zijn aanpak spreekt mij aan en hij is flexibel in de planning. Ik ben ook heel erg benieuwd hoe het straks gaat in de bergen! Kortom een mooie en vooral goede manier om sport met werk verantwoord te combineren."

Gelezen 838 keer
Pin it

Gerelateerde items

  • Opnieuw toptijden bij Ötztaler Radmarathon

    Maandag 29 augustus 2016. René Michel is er wederom in geslaagd om een toptijd neer te zetten bij de Ötztaler Radmarathon in het Oostenrijkse Sölden. Dit jaar finishte René de tocht van 238km met 5500 hoogtemeters in een tijd van 8 uur en 32 minuten. René eindigde bij de mannen als 376ste en was daarmee de 8ste Nederlander. Thierry Sollie eindigde zijn eerste Ötztaler Radmarathon in een knappe tijd van 11 uur en 18 min.