Privacyverklaring

Alan Smeets Training draagt zorg voor de privacy van de bezoekers van zijn website en van zijn cliënten. De persoonlijke informatie die bezoekers van de website of cliënten aan Alan Smeets Training verschaffen wordt zorgvuldig en vertrouwelijk behandeld. Dit privacy statement is van toepassing op alle dienstverlening door Alan Smeets Training.

Alan Smeets Training
KVK: 53116259
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Soorten gegevens

Wanneer u contact opneemt met Alan Smeets Training of gebruik maakt van een van de diensten die Alan Smeets Training aanbiedt kan Alan Smeets Training u om de volgende persoonsgegevens vragen: Contactgegevens (Naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres), persoonlijke gegevens (geboortedatum, lengte, gewicht en geslacht) trainingsdata (o.a. hartslag-, vermogens-, en locatiedata) en sportmedische-/leefstijlgegevens (inspanningstesten, sportmedische keuringen en andere relevante sportmedische gegevens die u met Alan Smeets Training wilt delen conform de algemene voorwaarden van Alan Smeets Training).

Doeleinden verwerking van gegevens

Contactgegevens

Alan Smeets Training maakt gebruik van de contactgegevens om contact met u op te nemen als u Alan Smeets Training heeft benaderd voor meer informatie over de diensten die Alan Smeets Training aanbiedt of met andere vragen en opmerkingen.

Daarnaast maakt Alan Smeets Training gebruik van de contactgegevens om de geleverde diensten te factureren. Alan Smeets Training kan uw contactgegevens verstrekken aan incassobureaus indien u – ook na herhaaldelijke aanmaningen van Alan Smeets Training – in gebreke blijft met de betaling van de facturen.

Persoonlijke gegevens en sportmedische-/leefstijlgegevens

De persoonlijke gegevens en sportmedische-/leefstijlgegevens kunnen door u aangeleverd worden of door Alan Smeets Training gevraagd worden om de diensten die Alan Smeets Training aanbiedt uit te kunnen voeren. Deze gegevens worden niet zonder uw toestemming met derden gedeeld.

Trainingsgegevens

Een belangrijk onderdeel van het leveren van trainingsbegeleiding is het delen van de trainingsgegevens. Dit houdt in dat u trainingsdata deelt met Alan Smeets Training. Alan Smeets Training maakt hiervoor gebruik van het platform van TrainingPeaks. Uw TrainingsPeaks account is en blijft altijd in uw beheer. Alan Smeets Training en u hebben een eigen account bij TrainingPeaks met een eigen gebruikersnaam en wachtwoord. U bepaalt zelf welke gegevens wel en niet met Alan Smeets Training gedeeld worden. Alan Smeets Training heeft pas toegang tot uw account na uitdrukkelijke toestemming van u gekregen te hebben, deze toestemming kan op ieder moment door u beëindigd worden. Deze gegevens worden niet zonder uw toestemming met derden gedeeld.

Opslag van de gegevens

Alan Smeets Training doet zijn uiterste best om gegevens zo goed mogelijk te beveiligen. Er zijn passende technische beveiligingsmaatregelen getroffen die proberen te voorkomen dat iemand ongeoorloofde toegang tot uw gegevens krijgt of deze kan aanpassen, openbaar kan maken of ervoor zorgen dat deze verloren gaan.

Bewaartermijn

Alan Smeets Training bewaart de persoonlijke gegevens van zijn cliënten niet langer dan noodzakelijk is voor de doeleinden waarvoor ze worden gebruikt en wat wettelijk verplicht is.

Recht op inzage, correctie en verwijdering van de gegevens

Iedere cliënt van Alan Smeets Training heeft het recht tot inzage van zijn of haar gegevens en het recht tot rectificatie (corrigeren) van zijn of haar gegevens indien deze onjuist of onvolledig zijn.

Daarnaast heeft iedere cliënt van Alan Smeets Training het recht om zijn of haar gegevens te laten wissen, mits er geen wettelijke bewaarplicht van deze gegevens geldt. Hiervoor kan contact worden opgenomen met Alan Smeets Training.

Cookies

Alan Smeets Training maakt gebruik van cookies op zijn website. Een cookie is een klein bestandje dat bij het eerste bezoek aan de website op apparaat wordt geplaatst. Hiervoor wordt door Alan Smeets Training toestemming gevraagd.

Analytische cookies

Analytische cookies worden gebruikt om inzicht te geven in het gebruik van de website. Zo worden bijvoorbeeld bezoekersstatistieken verzameld en trends geanalyseerd.

Cookies verwijderen

Cookies kunt u zelf - per keer- na een internetsessie verwijderen uit uw browser. Raadpleeg hiervoor de handleiding van de internetbrowser die u gebruikt (Bijvoorbeeld. Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox of Safari).

Websites van derden

Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden die doormiddel van links met de website van Alan Smeets Training verbonden zijn. Alan Smeets Training kan niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw gegevens omgaan. Alan Smeets Training raadt u aan de privacyverklaring van deze websites te lezen voordat u gebruik maakt van deze websites.

Klachten en autoriteit persoonsgegevens

Wanneer u een klacht heeft over de verwerking van uw gegevens helpt Alan Smeets Training u graag verder. Daarnaast heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens over de verwerking van de persoonsgegevens door Alan Smeets Training. Hiervoor kunt u zelf contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wijzigingen

Alan Smeets Training kan deze privacyverklaring eenzijdig wijzigen. Alan Smeets Training raadt u dan ook aan om deze verklaring regelmatig te bekijken. Zo blijft u van eventuele wijzigingen op de hoogte.