Nederlands  Engels  Duits


Lino Colombo

Geboorte datum: 06-10-1972
Woonplaats:Maasmechelen (België)
Ervaring: Meer dan 20 jaar, tussendoor een korte periode gestopt. Wielrenner vanaf 15 jaar.
Kwaliteiten: Als wegrenner ben ik een sprinter, op de cross mijn techniek.
Doelstelling: In de wedstrijden steeds meedoen in de top 5.

"In mijn begin jaren was er jammer genoeg niet zo'n trainingsbegeleiding als nu. Vandaar dat ik ook pas een viertal jaar met trainingsschema's werk. Even nadien ben ik met Alan in contact gekomen, het klikte goed tussen ons en hij kwam me heel professioneel met kennis van zaken over. Toen had ik ook al beslist om ooit met Alan te gaan werken en sinds dit jaar is het dus eindelijk zover. Sterkte aan Alan vind ik zijn rust en luisterende oor voor zijn atleten, ik voorspel hem een grote toekomst als begeleider/trainer zou hem zeker aanbevelen aan jonge sporters."

Gelezen 2261 keer
Pin it

Gerelateerde items

  • Goede resultaten in de week voor de nationale kampioenschappen: Lino wint

    Zondag 4 januari 2015. Het eerste cross weekend van 2015 is zeer goed verlopen. Een week voor de nationale kampioenschappen hebben meerdere crossers laten zien klaar te zijn voor komend weekend. Lino Colombo reedt zelfs naar de winst bij de cross in Landgraaf.

  • Laatste cyclocross van 2014

    Woensdag 31 december 2014. Onder zware omstandigheden heeft in Bocholtz de twaalfde cross in het Limburg cross klassement plaatsgevonden. Er was veel modder op het parkoers, waardoor een groot deel van de ronde lopend afgelegd moest worden. Ondanks de zware omstandigheden leverden Lino Colombo, Etiënne Korff en Joaquim Boels goede prestaties.