Ruben Hiddink

Geboorte datum: 22-01-1986
Woonplaats: Zwolle
Ervaring: Ik rijd sinds een paar jaar wedstrijden, maar de meeste uren op de fiets heb ik gemaakt als fietskoerier. Op mijn 18e ben ik begonnen op een koeriersfiets, waarna ik veel toertochten in heuvels en bergen heb gereden en gaandeweg wat koersjes ben gaan rijden.
Kwaliteiten: Deze hoop ik dit jaar definitief te ontdekken
Doelstelling: Op amateurniveau mede de koers kunnen maken, mee in kopgroepjes, top 10 rijden maar vooral mezelf uitdagen en verbeteren

"Trainingsbegeleiding helpt mij om gedoseerd te trainen en daardoor op een hoger niveau te komen. Ik vind het prettig om met een goed plan mijn niveau structureel omhoog te brengen en naar een vooraf bepaald doel te werken. Voorheen trainde ik onregelmatig en vaak te hard, waardoor ik af en toe toevallig in vorm was maar vaak te vermoeid als het erop aan kwam. Verder merk ik dat ik met meer motivatie train en makkelijker mijn uren maak, zowel op de fiets als met krachttraining. Dat komt vooral omdat er een gedachte achter de trainingen zit en omdat de trainingen gevarieerd zijn. Ik merk na een paar maanden al dat ik beter word en ik hoop daarvan profijt te gaan hebben in het wedstrijdseizoen!"

Gelezen: 213 keer Laatst aangepast op zaterdag 24 maart 2018 14:16
Vind je dit artikel leuk? Deel het dan met je vrienden!