fbpx
 Deze pagina afdrukken

Tijs van Beek

Geboorte datum: 
Woonplaats: Heiloo
Ervaring:  Aanvankelijk in 2013 begonnen met wielrennen, vanaf 2014 ook met mountainbiken en dan voornamelijk strandraces. Op dit moment fiets ik zo rond de 8000 km per jaar. Naast het fietsen in 2015 begonnen met hardlopen. 2 a 3 keer per week. Ter ondersteuning 2 maal per week Crossfit.
Kwaliteiten: Strandraces
Doelstelling: Verbeteren van mijn duurvermogen. Dit jaar ook op de weg meedoen met clubwedstrijden en wellicht criteriums. In de wedstrijden iets meer "koers" kunnen maken in plaats van meerijden. De halve marathon binnen anderhalf uur.

"Begin 2016 heb ik via Alan kennis gemaakt met trainingsbegeleiding. Ik trainde voorheen niet met een specifiek schema. Het motto was min of meer zoveel mogelijk en zo hard mogelijk. Ik merkte dat ik er niet veel mee opschoot. Omdat ik naast het fietsen ook het hardlopen erg leuk begon te vinden werd het nog lastiger om een goede structuur en balans in de trainingen te krijgen. Niet in de laatste plaats omdat ik zeer onregelmatig werk heb. Sinds Alan mijn schema' s maakt hoef ik mij daar geen zorgen meer over te maken. Ik geef iedere week aan de hand van mijn werkrooster de beschikbare dagen door en Alan zorgt voor de rest. Ondanks dat de trainingsarbeid significant is toegenomen merk ik dat ik me fitter en beter voel dan voorheen. De wekelijkse feedback is nuttig en to the point. Vragen over bijvoorbeeld de training of voeding worden snel en zeer uitgebreid beantwoord. Alan beschikt over een aanzienlijke hoeveelheid kennis, heeft een duidelijke visie en is multidisciplinair. De begeleiding en met name het persoonlijke contact motiveren mij enorm om de trainingen zo gedisciplineerd mogelijk af te werken. "

Gelezen: 794 keer Laatst aangepast op zaterdag 24 maart 2018 14:16
Vind je dit artikel leuk? Deel het dan met je vrienden!