Nederlands  Engels  Duits


Voeding

Gezonde voeding is voor iedereen belangrijk, het houdt je fit en de vitamines en mineralen beschermen je tegen ziekte. Het is echter niet makkelijk om een gezonde leefstijl en een gezond voedingspatroon aan te nemen. Of je nu een top sporter bent of aan een dieet begint, we worden allemaal overspoeld met informatie over de ultieme sportvoeding of het ultieme dieet. Maar hebben we dit wel allemaal nodig?

Ik maak een overzicht van uw huidige voedingspatroon en doormiddel van individueel advies probeer ik u te helpen uw doelstellingen te verwezenlijken. Door gerichte adviezen kan ik uw leefwijze en voedingspatroon optimaliseren.

Hoe ga ik te werk?

Afhankelijk van uw doelstellingen ga ik uw huidige voedingspatroon analyseren. Hiervoor moet u drie dagen exact noteren wat u eet en drinkt, voor aanvang krijgt u hier duidelijke instructies over. Ik maak daar een analyse van en geef u advies hoe u uw voedingspatroon kunt verbeteren. In deze analyse kijk ik naar de verhouding koolhydraten, eiwitten en vetten en vergelijk ik uw inname van vitamines en mineralen met referentie waarden.

Daarnaast geef ik u voorbeelden van voedingsmiddelen en producten, die uw voedingspatroon kunnen verbeteren, bijvoorbeeld gezonde tussendoortjes. Sporters kan ik ook advies geven over het wel of niet gebruiken van supplementen.

Controle van uw progressie

Het is niet eenvoudig om uw complete voedingspatroon drastisch te wijzigen. Kleinere doelstellingen zijn vaak makkelijker te halen en zo komt u stap voor stap tot een gezondere leefstijl. Afhankelijk van uw doelstelling is controle van uw verbeteringen mogelijk en kunt u waar nodig bijgestuurd worden.

Combinatie voedingsbegeleiding en trainingsbegeleiding

Niet alleen voor sporters is de combinatie van voedings- en trainingsbegeleiding erg belangrijk, maar ook voor mensen die een gezonder gewicht willen. Spieren groeien maar heel langzaam, dit is ook niet zichtbaar, maar dat beetje zorgt er wel voor dat je gedurende de dag meer energie verbrand. Veel mensen die gewicht willen verliezen doen ook veel cardio training. Vaak zonder resultaat omdat ze te zwaar trainen en alleen de koolhydraten verbranden die ze voor of na een training eten. Een gezonder voedingspatroon en de juiste training dragen dus ook bij aan een gezonder gewicht. Ik kan u helpen uw trainingen en voeding te optimaliseren om zo het beste resultaat te behalen.

 

Gelezen 4435 keer